Fructele intunericului - O calatorie in adancurile roditoare ale fiintei

Fructele intunericului - O calatorie in adancurile roditoare ale fiintei
Anul publicării: 2011
Categoria: Ezoteric
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Joan Halifax este un adevarat maestru al secolului XX, iar cartea sa, Fructele Intunericului este, fara nici o indoiala, o capodopera demna de a sta printre cartile fundamentale ale oricarui explorator al constiintei, al oricarui cautator al Sinelui. Face parte din seria pe care noi am numit-o„cartile transformarii” sau„cartile revelatiei”, caci relateaza parcursul interior catre transformarea constiintei al acestei femei exceptionale care este Joan Halifax.

Calatoria sa interioara este la fel de fascinanta precum abordarile sale. Joan Halifax este antropolog si profesor, maestru Zen si shaman, discipol al unor mari maestri pana in clipa in care isi gaseste stralucitoarea cale. Este o vizionara ale carei cuvinte fulgera. O femeie care strabatut planeta, dar si lumile interioare, care a trait revelatia alaturi de shamani indigeni de pe cateva continente, care si-a cautat adancimile retragandu-se in salbaticie si meditand cu intelepti tibetani, care a scormonit prin meandrele inimii si ale mintii alaturi impreuna cu initiati ai culturilor native nord-americane. Incepand cu traditiile zen-ului japonez si pana la experiente cu cele mai puternice plante psihedelice, de la ritualurile stravechilor triburi Dogon din Africa  pana la ceremoniile mazatece cu ciuperci sacre, in Mexic, nimic nu-i este strain, astfel incat calatoria sa in adancurile fiintei, in partea sa de umbra, este o adevarata odisee a spiritului. Dar rezultatele sunt pe masura curajului si sensibilitatii sale.„Intunericul”,„Umbra” de care fugim atatia dintre noi se dovedeste a fi partea cea mai roditoare, conexiunea noastra cu propria divinitate, pe care intelepciunea ancestrala a populatiilor indigene nu a ignorat-o niciodata.„Fructele intunericului” sunt fructele revelatiei, fructele cunoasterii, fructele transformarii personale.
Este o carte pasionanta si revelatoare, una dintre cele mai bune Carti Elena Francisc dedicate exploratorilor de constiinta.

Horia Turcanu


Data aparitiei: 2011-02-28
Nr. pagini: 279

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0992 sec