Functii. Proprietati si aplicatii

Functii. Proprietati si aplicatii
-15%
ISBN: 973-8289-25-4
Anul publicării: 2004
Pagini: 216 pagini / policromie
Categoria: Teste grila
Preț: 5,10 lei
6,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Timp de peste doua mii de ani, o oarecare familiaritate cu matematica a fost privita ca parte indispensabila a inzestrarii intelectuale a oricarei persoane culte si, ca urmare, a aparut conceptia potrivit careia matematica este o componenta a culturii generale.
Cartea este scrisa penru incepatori si avansati, pentru elevi si profesori, putand servi ca baza pentru intelegerea conceptelor fundamentale ale notiunii de functie, in concordanta cu nevoile specifice, accentul fiind pus mai degraba pe intelegere decat pe rutina.
Ordinea sistemica in care este scrisa, numeroasele exercitii rezolvate, raspandite in intreaga lucrare, exercitiile propuse spre rezolvare, cat si modul in care sunt prezentate solutiile faciliteaza folosirea cartii atat in clasa cat si in cadrul cercurilor de elevi. Profesorii de gimnaziu si liceu gasesc, in aceasta carte, teme utile pentru cercurile de elevi sau pentru orele de "curriculum la dispozitia scolii", putand aduce contributii active la completarea si imbogatirea cu diferite exemple a notiunilor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1258 sec