Functiile Orgasmelor. Cai spre transcendenta

Functiile Orgasmelor. Cai spre transcendenta
Anul publicării: 2009
Categoria: Iubire & sex
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

”Functiile orgasmelor” este o carte care ofera o viziune revolutionara asupra sexualitatii umane. Autorul, celebrul medic obstetrician britanic (de origine franceza) Michel Odent, privette natterea ca pe o a doua etapa a actului sexual ti pe ambele in contextul acelei energii cosmice pe care o numim”iubire”. Mai mult decat atat, el face, pentru prima data in contextul ttiintific european, puntea intre starile orgasmice ti cele ale transcendentei extatice.
Premiza de la care pleaca Michel Odent este formulata foarte bine de Una Kroll, o femeie medic, preoteasa ti mama a patru copii:„momentele de extaz au aparut in viata mea ca niste binecuvantari... Extazul uniunii sexuale are aceeasi natura ca si rugaciunea extatica... Este adevarata natura a iubirii.”
”In mod traditional, dragostea este terenul poetilor, romancierilor si filosofilor. In ziua de astazi, este un subiect abordat de numeroase discipline stiintifice. Intr-un astfel de context, devine imposibil sa ne referim la iubire si sa ridicam intrebari legate de dezvoltarea capacitatii de a iubi fara sa nu ne gandim la importanta perioadei din jurul nasterii. Toate disciplinele aflate sub umbrela scientificarii iubirii sugereaza ca dragostea materna este prototipul tuturor fatetelor iubirii.” (Michel Odent)
”Functiile orgasmelor– cai spre transcendenta” este o carte scrisa de un medic ti om de ttiinta, dar abordarile sale depatesc cu mult rigiditatea traditionala a acestora, extinzandu-se in domeniile metafizicii, asfel incat aceasta carte de un interes uriat pentru profesionittii in medicina, ofera o deschidere de o stralucitoare originalitate oricui este interesat de adevarata natura a Fiintei umane.

Data aparitiei: 2009-09-18

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1127 sec