Gabriela Silvia Gheorghe, Electrocardiografia. De la teorie la practica

Gabriela Silvia Gheorghe, Electrocardiografia. De la teorie la practica
-10%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Cardiologie
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

˝Electrocardiografia de la teorie la practica˝ doreste sa vina in ajutorul studentilor de ani clinici si rezidentilor interesati in intelegerea activitatii electrice a inimii si a expresiei ei pe electrocardiograma de suprafata. Cartea porneste de la explicarea fenomenelor ionice care genereaza curentii electrici miocardici dar insista asupra notiunilor practice de diagnostic si diagnostic diferential ECG al diverselor entitati patologice.
 
Elementele de diagnostic sunt clar exprimate, adesea prezentate in tabele usor de urmarit. Sunt discutate diagnostice diferentiale dificile, cum ar fi diagnosticul de infarct miocardic in prezenta blocului major de ramura stanga, cauzele non-ischemiceale modificarilor fazei de repolarizare, extrasistolele ventriculare revelatoare de infarct, elementele de diagnostic diferential intre blocul total atrioventricular cu sediul nodal si infranodal, diagnosticul tahicardiei cu complexe largi, diagnosticul tahicardiilor atrioventriculare prin reintrare nodala si al altor tahicardii atriale.
 
Carteaeste ilustrata cu numeroase trasee de electrocardiografie din colectia propriea autoarei si include teste de autoevaluare. Considerca aceasta carte isi atinge scopul de a fi un instrument practic si modern de abordare si invatare a electrocardiografiei.    Prof. Dr. Eugen
D. Popescu Membru titular al Academiei de Stiinte MedicaleAnul aparitiei: 2015
Format: 16. 5X24. 5 cm
Nr. pagini: 150

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3144 sec