Galerista - Colectia Chic
28,66 lei
34,95 lei (-18%)

Galerista - Colectia Chic

Galerista - Colectia Chic
-18%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Proza Diversa
Preț: 28,66 lei
34,95 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Scris in acelasi stil incarcat de ironie si dinamism cu care Wendy Holden si-a obisnuit cititorii din romanele anterioare, Galerista (2010) este o satira chick-lit la adresa opulentei si extravagantei din lumea artei contemporane, a falselor pretentii de rafinament ale artistilor, patronilor de galerii si colectionarilor, a grotescului exponatelor vindute cu preturi exorbitante la licitatii. Cu o mina sigura, autoarea urmareste povestile mai multor personaje care fac parte sau aspira sa patrunda in lumea artei si relatiile problematice ale acestora cu partenerii de cuplu, rezolvind tensiunile printr-o magistral a si neasteptata rasturnare de situatie. Personajele sale– artisti celebri si rebeli, curatori si patroni de galerii de arta, pictori aspiranti si cintareti de rock ratati– sint pitoresti, amuzante si, inainte de toate, credibile.

„Sexul si snobismul transpuse intr-o viziune contemporana, iata una dintre surprizele Galeristei.”  (Saga)

„Wendy Holden este o scriitoare geniala: are un formidabil simt al umorului, stie cum sa dozeze dialogurile si sa-si puna personajele in cele mai imposibile situatii.”  (Daily Mail)

„Satira cu care ne-a obisnuit Wendy Holden are in Galerista o nou infatisare, mai ascutita, plina de surprize.”  (Guardian)

Traducere din limba engleza si note de Dan Sociu si Adina Oniciuc
 
Wendy Holden este cunoscuta cititoarelor din Romania datorita romanelor Nevestele din Bath si Scoala pentru soti.


Anul aparitiei: 2011
Format: 106x180
Nr. pagini: 516

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1871 sec