Gambitul Reginei
25,50 lei
30,00 lei (-15%)

Gambitul Reginei

Gambitul Reginei
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 360
Categoria: Proza Diversa
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Gambitul Reginei de Diane A. S. Stuckart. Cartea de fata il are ca erou pe insusi Leonardo da Vinci, in rolul unui detectiv avant la lettre. Alaturi de ucenicul sau, cei doi amintesc de un cuplu celebru al romanelor politiste clasice– Sherlock Holmes si John Watson.
Maestrul este insarcinat de catre ducele de Milano sa organizeze o partida de sah cu„piese vii“, interpretate de membrii curtii, insa evenimentul este umbrit de uciderea varului ducelui, una dintre„piese“.
Sarcina de a-l gasi pe ucigas ii revine tot lui Leonardo care, ajutat de Dino, interogheaza suspecti, cauta indicii, rascoleste in tot castelul pentru a descoperi atat secretele din umbra crimei cat si pe cel care facuse gambitul..
Autoarea, care s-a remarcat si prin publicarea mai multor romane istorice de dragoste, prezinta tabloul epocii renascentiste in volumul de fata, ce se impune printr-o nota profund realista, cititorul afland multe detalii si informatii pretioase despre perioada in care Leonardo da Vinci a trait la curtea ducelui de Milano intre anii 1482-1499, unde a avut rolul de maestru de ceremonii, inventator, strateg militar, artist si sculptor.

Nr. de pagini: 360
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1203 sec