Ganduri pentru fiecare zi 2009

Ganduri pentru fiecare zi 2009
-15%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 16,96 lei
19,95 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Ganduri pentru fiecare zi 2009 de la Editura PROSVETA. 13 iulie: Daca este necesar sa se faca atatea legi pentru a guverna raporturile dintre oameni, inseamna ca ei nu sunt inca patrunsi de iubire. Atunci cand vor intelege ce reprezinta adevarata iubire, cand vor trai in aceasta iubire, ei nu vor mai avea nevoie de aceste legi care le amintesc ce pot si ce nu pot face, ei o vor face, fiinca vor gasi in mod spontan cum sa intre in armonie unii cu ceilati.
 
 
 Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov (1900-1986), filozof si pedagog francez, s-a nãscutîn Bulgaria.În anul 1937 el se stabilesteîn Franta siîncepe sã explice esentaînvãtãmântului sãu.

  Ceea ce surprinde chiar de laînceput,în opera sa, este multitudinea aspectelorîn care este prezentatã aceastã unicã problemã: omul si desãvârsirea sa, omul si perfectionarea sa. Oricare ar fi subiectul abordat, el esteîn mod invariabil tratatîn functie de folosul pe care i-l poate aduce omului, pentru o mai bunã cunoastere de sine si pentru o mai bunãîndrumare a vietii sale.
 
 
  Nr.pag :392

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1039 sec