Ganduri pentru fiecare zi 2011

Ganduri pentru fiecare zi 2011
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 21,68 lei
25,50 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Ganduri pentru fiecare zi 2011 de Omraam Mikhael Aivanhov. „Puterea voastra consta in micile stradanii reinnoite zilnic. Nimic nu rezista celui care nu se opreste din drum, pentru ca el declanseaza niste legi puternice in fata carora obstacolele cedeaza. Lucrand continuu, veti invata sa gasiti ritmul convenabil ce va va permite sa castigati incet-incet teren. Si ce energii veti primi pentru a va continua lucrarea!”

22 Mai: Recunostinta, multumirea sunt niste puteri care dezintoxica organismul, neutralizeaza otravurile, reinnoiesc materialele. Deci, invatati sa multumiti. Zilnic, de mai multe ori pe zi, repetati:„Multumesc, multumesc, multumesc, multumesc, multumesc...”
De ce sunt oamenii atat de nerecunoscatori? Nerecunoscatori fata de Creator, nerecunoscatori fata de natura, nerecunoscatori unii fata de ceilalti... Ei retin din existenta lor zilnica numai ceea ce le-a lipsit sau displacut, ei nu observa ca exista atat de multe lucruri pentru care trebuie sa multumim. Si totusi exista o imensitate de lucruri pentru care trebuie sa multumim. Acela care doreste sa inainteze pe calea evolutiei trebuie sa invete recunostinta, fiindca datorita ei va obtine intr-o zi cheia transformarii materiei.Încercati sa intelegeti bine acest lucru: daca stiti sa multumiti, natura elementelor care intra in compozitia materiei voastre va fi diferita, mai sensibila, mai subtila, mai rezistenta, si veti simti ca organele voastre psihice si chiar cele fizice infaptuiesc o lucrare mai buna.


Numar pagini: 392
Anul aparitiei :2010
Vezi și alte cărți: Ganduri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1399 sec