Gata de schimbare. De ce unele companii se pot transforma cu succes - iar altele nu

Gata de schimbare. De ce unele companii se pot transforma cu succes - iar altele nu
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 44,10 lei
49,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

De ce unele companii sunt pregatite pentru schimbare– si altele nu? De ce unele reusesc sa implementeze cu succes un numar impresionant de initiative in vederea schimbarii, in timp ce altele par incapabile sa duca la bun sfarsit orice fel de proiect in acest sens? Totul se reduce la o trasatura esentiala, pe care Michael Jarrett o numeste„capacitatea de schimbare”. Managerii care poseda aceasta capacitate fac lucrurile altfel decat majoritatea oamenilor.

Gata de schimbare va va ajuta sa:

- Dobanditi imaginea de ansamblu necesara implementarii si sustinerii schimbarii.

- Dezvoltati o cultura organizationala si o atitudine care sa faciliteze schimbarea.

- Identificati oportunitatile si pericolele capacitatii de schimbare, astfel incat sa puteti opta pentru schimbarea potrivita.

- Invatati din experienta altora cu ajutorul studiilor de caz intreprinse asupra unor companii care au gasit reteta perfecta– si asupra altora care au esuat lamentabil.

Nu poti evita schimbarea. Poti totusi sa decizi modul in care o anticipezi, ii raspunzi si o administrezi. Gata de schimbare va pune la dispozitie strategiile prin care puteti sa faceti toate astea in cel mai eficient mod cu putinta. Iar daca reusiti sa administrati schimbarea mai bine decat concurentii vostri, atunci veti avea in mana cartea castigatoare.

"Indemnul“Change or Die” pare mai actual ca niciodata. Michael Jarrett propune managerilor de pretutindeni o serie de instrumente descrise foarte bine de ecuatia: Internal Capability + External Conditions + Leadership = Changeability. O carte binevenita, plina de idei practice care te vor ajuta sa te diferentiezi, sa te schimbi." Andrei Gosu– Director General Ascendis

"Gata de schimbare este plina de exemple si aprecieri care va vor provoca, incanta si invata. Este un mare plus in biblioteca oricarui manager interesat." Costas Markides, profesor de leadership strategic, London Business School

"O lectura esentiala pentru toti cei care au responsabilitatea de a face schimbari la varf." Ron Whatford, director executiv, Lloyds TSB

"Pentru orice manager, schimbarea este un fapt de viata iar in aceasta carte deosebit de practica, Michael Jarrett se foloseste de o impresionanta baza de cercetare pentru a crea o diagrama care sa-i ajute pe directorii executivi sa navigheze in apele agitate ale lumii corporatiste." Lynda Gratton, autoarea cartii Puncte Fierbinti (Publica, 2010)


Numar pagini:304
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1224 sec