Gazonul. Vegetatie specifica, infiintare, intretinere

Gazonul. Vegetatie specifica, infiintare, intretinere
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Agricultura
Preț: 10,78 lei
13,48 lei (-20,03%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta lucrare este dedicata in primul rand persoanelor interesate de toate detaliile insamantarii, insalarii si intretinerii gazonului. De asemenea, familia urbana, pasionata de gradinarit si de aspectul estetic al curtii, poate folosi cu incredere recomandarile din paginile urmatoare.

Profesia de inginer horticultor a fost pentru mine mai mult decat o alegere. Bazele au fost puse chiar de parintii mei, ambii specialisti in acest domeniu - mama inginer horticultor si tatal mei inginer agronom. Inca din copilarie
am avut sansa de a invata activ si de a deprinde cele mai sigure si importante secrete ale horticulturii. Ulterior mi-am format propriul stil de lucru, intarit de informatiile teoretice acumulate in timpul facultatii si in urma participarii la numeroase cursuri de specializare.

Ceea ce recomanda acesta carte este confirmarea sfaturilor propuse atat de experienta anterioara cat si din lucrarile de specialitate ce au pus bazele horticulturii moderne. Dincolo de citate admirative pentru numele de referinta in domeniu, adevarata provocare a fost adaptarea informatiilor la conditiile de mediu aferente tarii noastre.


Din cupris:

Introducere. Importanta si rolul gazonului

Capitolul 1. Gramineele - particularitati morfologice si biologice
Capitolul 2. Amestecuri de specii pentru gazon
Capitolul 3. Infiintarea gazonului
Capitolul 4. Intretirea gazonului
Bibliografie

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 136

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1109 sec