GAZPROM. Noua arma a Rusiei
14,40 lei
20,00 lei (-28%)

GAZPROM. Noua arma a Rusiei

GAZPROM. Noua arma a Rusiei
-28%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,40 lei
20,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

GAZPROM. Noua arma a Rusiei. „Gazpromul reprezinta obiectul unor temeri atît de mari, Gazpromul este atît de admirat,încît pare ca nici nu mai ramîne timp pentru a vedea cum este organizat si ce anume contine. Ce este, un mecanism sau un organism?"Cartea publicata recent de Curtea Veche, pentru care drepturile de traducere au fost vânduteîn numeroase alte tari, printre care Franta, Spania, Polonia si Ucraina, raspunde la multe dintreîntrebarile pe care criza gazului le puneîn aceste zile. Ce rol au avutîn istoria Gazprom oameni precum Vladimir Putin, Dmitri Medvedev, Viktor Cernomîrdin sau Boris Nemtov? Cine este proprietarul RosUkrEnergo? S-ar mai fi transformat Alexandr Lukasenkoîn ultimul dictator al Europei daca Ucraina nu s-ar fi aflat pe conducta de gaz?

 

Investigatiile sunt realizate de doi jurnalisti ce lucreaza la publicatii rusesti, precum Vedomosti si Kommersant, iar discutiile pe care acestia le-au avut cu fosti sau actuali oameni politici si membri din conducerea Gazprom  dezvaluie existenta unui adevarat statîn stat.

Demersul lor nu este unul facil:
"Primele cuvinte pe care ni le-a spus fostul prim-ministru Egor Gaidar, cînd l-am rugat sa ne acorde un interviu, au fost urmatoarele:«La ce va trebuie toate astea? Nuîntelegeti ca veti fi omorîti? Nuîntelegeti unde intrati?». Noi nuîntelegeam.“


Numar pagini: 324
Format: 13×20 cm
ISBN: 978-973-669-689-3

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1341 sec