Genetica Reproducerii

Genetica Reproducerii
-30%
Preț: 16,80 lei
24,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 250
Format: 13 x 20
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

GenEtica Reproducerii
Cartea Danielei Cutas este interesanta, bine argumentata, bine scrisa, si abordeaza teme deosebit de importante, dand dovada de un nivel inalt de sofisticare filosofica si de o cunoastere profunda a literaturii internationale in domeniul eticii in general si al bioeticii in particular. (...) Ultimele doua parti ale cartii ar trebui sa constituie lectura obligatorie nu numai pentru decidenti ci pentru toti cei implicati in procesul de a transpune protocoale si precepte morale internationale in recomandari, legi sau alte reglementari. Autoarea evidentiaza in mod elocvent dificultatile si incoerentele care ii pandesc in astfel de demersuri pe cei neavertizati, si subliniaza capcanele intelectuale in care putem fi atrasi pe parcurs. Partile II si III ale cartii constiuie un exemplu aproape perfect al meritelor filosofiei aplicate in adaptarea teoriilor si principiilor morale la realitatile implementarii politicilor si ale tuturor fortelor care opereaza in acest proces si care includ, desigur, mass media, opinia publica, realitatile vietii politice si multe alte elemente.
Aceasta carte este o lucrare excelenta care aduce o contributie originala si importanta nu doar cresterii cunoasterii, ci si chestiunilor mai practice ale implementarii politicilor si reglementarilor sociale

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.