Geniul si zeita
16,36 lei
19,95 lei (-17,99%)

Geniul si zeita

Geniul si zeita
-18%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Romane
Preț: 16,36 lei
19,95 lei (-17,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Geniul si zeita Geniul si zeita (1955) este un roman scurt si concentrat, avind drept pretext rememorarea unor evenimente de cotitura din viata protagonistului, fizicianul John Rivers, care evoca personalitatea neobisnuita a mentorului sau, Henry Maartens, laureat al Premiului Nobel, si mai ales a sotiei acestuia, Katy, femeia fara de care genialul Henry se simte pierdut. Pentru adolescentul Rivers, crescut pe baza unor principii foarte stricte de o mama habotnica, rastimpul petrecut in sinul excentricei familii Maartens reprezinta o aventura spirituala exploziva, cu consecinte care-i vor marca intreaga viata.
 
„Cel mai bun roman al lui Huxley dupa Punct contrapunct– sau poate ca ar fi mai potrivit sa descriem aceasta carte cu mult mai calda si mai inteleapta drept o capodopera, pur si simplu.” (Sterling North)
„In Geniul si zeita, Aldous Huxley analizeaza in amanunt fidelitatea, adulterul, ipocrizia si pasiunea. Un roman stralucit, care provoaca si captiveaza in egala masura.” (Boston Herald)

ANUL APARITIEI:     2009
NUMAR PAGINI:    208
FORMAT:    106x180

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1491 sec