Geografie, caiet pentru clasa a V-a de Octavian Mandrut

Geografie, caiet pentru clasa a V-a de Octavian Mandrut
-25%
Editura:
Anul publicării: 2017
Preț: 14,93 lei
19,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Geografie. Caietul elevului pentru clasa a V-a este un instrument de activitate independenta, care permite o invatare sustinuta a geografiei in clasa a V-a. Fiind o "oglinda” a manualului, fara a reproduce continuturi ale acestuia, lucrarea acopera toate componentele noii programe de geografie: competente specifice, activitati de invatare, continuturi, metodologie, evaluare.

Geografia fizica are o importanta deosebita pentru viata si activitatea voastra. In conditiile in care pe suprafata Pamantului au loc numeroase fenomene naturale, dintre care unele cu un caracter extrem, nu exista domeniu care sa nu presupuna anumite competente si cunostinte de geografie fizica.

Dupa ce parcurgeti acest caiet, realizand tot ceea ce vi se solicita, va veti convinge ca ceea ce ati invatat sunt lucruri interesante, importante si utile pentru intelegerea lumii in care traim. Cand nu stiti ceva sau cand doriti sa stiti mai mult si mai bine, intrebati, cautati, ganditiva, formulati raspunsuri personale, fara teama de a fi gresite, verificati parerile voastre, exprimati corect (in scris sau oral) rezultatele cautarilor voastre. In acest fel, veti invata eficient elementele introductive de geografie fizica din acest caiet si din manualul scolar.

Mult succes!

Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2065 sec