Geografie. Caietul elevului pentru clasa a IV-a - Octavian Mandrut

Geografie. Caietul elevului pentru clasa a IV-a - Octavian Mandrut
-30%
Anul publicării: 2010
Preț: 11,80 lei
16,86 lei (-30,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Caietul este destinat elevilor care studiaz geografia in clasa a IV-a. Titlul disciplinei, Introducere in geografie, pune in evidenta caracterul introductiv al invatarii geografiei la aceasta clasa.

 
De la localitatea natala la planeta, o alta componenta a titlului, indica drumul care trebuie parcurs in aceasta clasa pentru invatarea geografiei. De aceea, caietul dezvolta dimensiunea locala si regionala a invatarii geografiei, prin teme care se refera la clasa, scoala, orizontul local, localitatea, resedinta de judet, judetul (sau municipiul Bucuresti), regiunea geografica a orizontului local si alte regiuni. In final, sunt incluse anumite date despre judete, tara, Europa, Pamant, astfel incat orice elev interesat de aprofundari tematice le poate utiliza pentru analiza si explicare, nu pentru memorare.

 
Instrument de lucru, caietul il introduce pe elev in invatarea geografiei atat prin cunoasterea unor spatii succesive - dar simultane, sincrone cu orizontul de existenta cotidiana -, cat si prin intelegerea structurata a lumii in care el traieste.

Format: 16, 5 x 23, cm
Numar pagini: 64
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1303 sec