Geografie caietul elevului pentru clasa a VII-a

Geografie caietul elevului pentru clasa a VII-a
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,50 lei
Diferență: 4,50 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrare in conformitate cu Programa scolara in vigoare pentru disciplina GEOGRAFIE, clasele a V-a - a VIII-a, aprobata prin OM nr. 3393/28.02.2017. 

Lucrarea preia pasaje semnificative, aplicatii si itemi din Geografia continentelor extraeuropere clasa a VII-a, avizata de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018care se regaseste la pozitia nr. 165 din anexa Ordinului.

Conceput pentru a putea fi utilizat impreuna cu oricare dintre manualele scolare aprobate, acest caiet poate fi folosit atat in timpul orei, prin completarea spatiilor libere, a schemelor si a suportului cartografic mutinca din timpul predarii lectiei, cat si acasa, suplimentar, pentru studiu individual, pentru fixarea cunostintelor sau pentru autoevaluare
Caietul este structurat in cinci parti, similare unitatilor tematice din programa scolara: Asia; Africa; America de Nord si America de Sud; Australia si Oceania. Antarctica; Elemente de geografia mediului inconjurator. Fiecare unitate are, pe parcurs si la final, pagini de recapitulare cu scheme sintetice prin care se evalueaza asimilarea notiunilor noi si dezvoltarea competentelorDe asemenea, prin intermediul itemilor de diferite tipologii, caietul oferposibilitatea ca elevul sa-si verifice cunostintele, avand la dispozitie teste
secventiale si sumative.

Creativ, atractiv si beneficiind de un suport ilustrativ modern si actual, atadin punct de vedere stiintific, cat si din punct de vedere graficCaietul elevului sustine un demers bazat pe logica si gandire, mutand accentul de pe teorie pe practica si pe experientele din viata de zi cu zi a elevilor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0611 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.