Geografie fizica de la A la Z - Dictionar ilustrat

Geografie fizica de la A la Z - Dictionar ilustrat
-15%
Anul publicării: 2011
Categoria: Dictionar
Preț: 40,12 lei
47,20 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Geografie fizica de la A la Z - Dictionar ilustrat de Gheorghe Romanescu. Bogat ilustrat– cu 1200 de fotografii facute chiar de autor, in peste 100 de tari prin care a calatorit– dictionarul GEOGRAFIE FIZICA DE LA A la Z cuprinde aproximativ 17000 de termeni de specialitate, din domeniile:  geografie fizica si umana;  ecologie;  geologie;  geochimie;  geomorfologie;  cartografie;  cartografie digitala (GIS);  topografie;  meteorologie;  climatologie;  hidrologie generala;  hidrogeologie;  oceanografie;  limnologie;  glaciologie;  stiinta mediului;  pedologie;  agrotehnica;  inginerie ecologica;  hidrotehnica;  agronomie;  imbunatatiri funciare;  biologie;  chimie;  hidrochimie;  geochimie;  fizica;  astronomie;  planificare teritoriala etc.
Este o ampla lucrare de referinta– care nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca, publica sau particulara– editata cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica.
Dictionarul este accesibil atat elevilor, studentilor, specialistilor, cat si publicului larg.
Lucrarea a fost conceputa avand la baza o bogata literatura de specialitate, romaneasca si straina (americana, franceza, germana, engleza, poloneza, rusa etc.). Acolo unde a fost posibil, sunt prezentate si traducerile in engleza si in franceza ale termenuluititlu.
Autorul este profesor universitar doctor, la Catedra de Geografie Fizica, a Facultatii de Geografie si Geologie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi.


   
Autor: Gheorghe Romanescu
Anul publicarii: 2011
Format: 17 X 24
Nr. pagini: 652
Vezi și alte cărți: Geografie, Fizica

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1677 sec