Geografie. Ghid de pregatire pentru bacalaureat. Europa, Romania, Uniunea Europeana. Probleme fundamentale

Geografie. Ghid de pregatire pentru bacalaureat. Europa, Romania, Uniunea Europeana. Probleme fundamentale
-25%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Bacalaureat
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea se recomanda elevilor care doresc sa sustina o proba a bacalaureatului la geografie, fiind un bun instrument de lucru in pregatirea lor pentru acest examen.

Lucrarea este structurata in trei parti. Prima parte prezinta materia sintetizata conform programei, care constituie suportul de curs pentru pregatirea oricarui elev, insotita de materialele cartografice necesare. A doua parte cuprinde subiectele date in anii anteriori la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie– iulie, din 2008 pana in 2011 si modelul de subiect propus de Centrul National de Evaluare si Examinare pentru Bacalaureat 2012. A treia parte propune variante de teste, realizate conform modelului propus, acestea fiind insotite de rezolvarea itemilor.

Acest ghid de pregatire are ca finalitate familiarizarea elevilor cu exigentele evaluarii la nivel national, cu competentele care trebuie dobandite si cu variatele tipuri de itemi. In acelasi timp, raspunsurile prezentate si baremurile de evaluare asigura posibilitatea verificarii propriilor rezultate, identificarea nivelului competentelor formate si calitatea cunostintelor acumulate.

De asemenea, lucrarea vine in sprjinul profesorilor, pentru o mai buna organizare si sistematizare a pregatirii elevilor, in vederea obtinerii unor rezultate foarte bune.

Succes!


                                                                                                                                           Autorii

Autor: Sandulache Catalina, Sandulache Iulian
Anul publicarii: 2012
Nr. pagini: 181

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1562 sec