Geografie recreativa - Integrame geografice (Irinel Lucian Ilinca)

Geografie recreativa - Integrame geografice (Irinel Lucian Ilinca)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Carti diverse
Preț: 10,20 lei
12,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In contextul unui invatamant predominant traditional, in care adeseori predarea este transformata in dictare, am considerat necesara o astfel de lucrare. Integramele cu tematica geografica pot constitui o forma atractiva de completare a orei de geografie. Din acest considerent integramele au fost elaborate pentru majoritatea lectiilor de geografie predate la clasa, in gimnaziu si liceu.
Daca lucrarea realizata cu sprijinul a numerosi profesori de geografie din tara isi va dovedi utilitatea, atunci orele de geografie vor fi mult mai bogate si mai frumoase, scopul gandit de autor fiind atins.

Succes!

Integrama geografica poate constitui un intrument metodologic obiectiv de consolidare a cunostintelor si de evaluare a acestora dupa criterii stiintifice. Introducerea acestora in activitatea didactica ofera informatii privind atingerea obiectivelor operationale, dar pot constitui si o alternativa de petrecere a timpului liber in mod instructiv. Pentru ca uneori este mai usor sa intelegem si sa asimilam un mesaj sub forma unei povesti, autorul a inserat in lucrare si numeroase pilde foarte frumoase se deosebit de profunde, asupra carora merita sa reflectam cu totii.

Prof. de. Mirela Greavu

Nr. de pagini: 167
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1294 sec