Geologia Romaniei - in contextul geostructural central-est-european

Geologia Romaniei - in contextul geostructural central-est-european
-15%
Anul publicării: 2011
Preț: 163,76 lei
192,66 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Geologia Romaniei - in contextul geostructural central-est-european de Vasile Mutihac. Lucrarea se incadreaza profesionist in categoria lucrarilor din domeniu geologic, in care diversi autori au elaborat in ansamblu modele de larga sinteza asupra alcatuirii si evolutiei geologice a tarii noastre. Fiecare model descopera noi elemente care sa ne apropie tot mai mult de realitate, dar care, evident, va ramane totdeauna un deziderat.
Modelul propus de Vasile Mutihac si Gabriel Mutihac in lucrarea Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european a fost prezentat pe 646 pagini bogat ilustrate cu coloane stratigrafice, harti geologice, sectiuni geologice, la care se adauga si sapte planse color, pliate si plasate in interiorul cartii.
Continutul lucrarii este structurat pe doua parti.
Prima parte, Unitatile precarpatice, cuprinde unitatile: eoproterozoice, cadomiene, hercinic-chimerice, cuverturile postchimerice, platforma continentala a Marii Negre si evolutia si tectogeneza domeniului precarpatic.
In cea de-a doua parte, Unitatile carpatice, sunt tratati Carpatii romanesti, depresiunile intramontane si zonele adiacente si incadrarea acestora in ansamblul geostructural central-est-european.

   
Autori: Vasile Mutihac, Gabriel Mutihac
Anul publicarii: 2010
Format: 17 X 24 cm
Nr. pagini: 648

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.2711 sec