Geometria sacra. Carti oracol
90,00 lei
100,00 lei (-10%)

Geometria sacra. Carti oracol

Geometria sacra. Carti oracol
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Astrologie
Preț: 90,00 lei
100,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Geometria sacra. Carti oracol de Francene Hart. Primul instrument pentru divinatie bazat pe stiinta si limba sacra a geometriei.

Geometria sacra este cheia care descuie intreaga arta, stiinta si arhitectura a lumii. Denumit limbajul luminii, imaginile si formele ei sunt incorporate in ADN, in piramide, cristale, atomi si hieroglife. Oricine a privit o panza de paianjen, a meditat aupra unei mandale sau a unei yantre, a vizitat o piramida, s-a plimbat intr-un labirint, sau s-a uitat printr-un microscop, a simtit efectele geometriei sacre.

Cartile Oracol Geometria Sacra va vor deschide o noua cale, de-a lungul careia veti putea accesa aceasta intelepciune si veti putea dezlega puterea acesteia.

Folosind intr-un mod splendid intreaga paleta de culori si formele naturale blande, artista Francene Hart a creat imagini puternice, convingatoare, accesibile atat novicilor, cat si persoanelor cu o experienta mai mare in arta divinatiei. Textul care insoteste cartile include o interpretare detaliata a fiecarei carti, exemple de etalari si o introducere excelenta in stiinta geometriei sacre. Lucrul cu aceste imagini echilibreaza campurile energetice umane, permitandu-le cititorilor sa acceseze niveluri mai inalte ale constiintei, sa priveasca in profunzime incercarile pe care le aduce viata si sa isi restabileasca conexiunea cu lumea.

Francene Hart este o artista vizionara recunoscuta la nivel national care lucreaza cu formele sacre de mai bine de douazeci si cinci de ani. Picturile ei au fost expuse in galerii din intreaga tara si sunt publicate la scara larga pe coperti de carti si reviste. Artista sustine cursuri despre mandale, creativitate si geometria sacra si este autoarea mai multor carti, dintre care putem aminti Seeking Balance: An Artist'Journey into Sacred Geometry.


Cutia contine:

- 64 de carti colorate

- o carte de 154 de pagini cu 71 de ilustratii alb-negru


Numar pagini: 154
Anul aparitiei: 2011
Vezi și alte cărți: Carti

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1382 sec