Gheorghe Mencinicopschi, Carentele nutritionale si bolile cronice. Deficite nutritionale induse de medicamente

Gheorghe Mencinicopschi, Carentele nutritionale si bolile cronice. Deficite nutritionale induse de medicamente
-8%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Carti diverse
Preț: 25,12 lei
27,30 lei (-7,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea se inscrie in seria lucrarilor valoroase scrise de specialistul de necontestat in nutritie umana, dietoterapie, siguranta alimentara, inginerie genetica, biologie moleculara si multe-multe alte discipline, care este Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.
Cartea "trateaza" legatura dintre patologia omului modern, dominata de bolile cronice cunoscute si ca boli ale civilizatiei moderne, inclusiv imbatranirea precoce, si o stare carentiala subclinica, cronica, generata de calitatea nutritionala scazuta a alimentelor procesate si utilizarea din ce in ce mai intensa a chimioterapiilor. Aceste medicamente– fie ca sunt administrate de catre medici, sau mai grav, prin auto-medicatie, duc la declansarea unor ample stari carentiale nutritionale. Asadar, lucrarea isi propune sa descrie diferite protocoale dietoterapice pentru prevenirea si tratarea carentelor induse alimentar si medicamentos.

Cuprins: Scurta prezentare a stilului de viata, alimentatie, preventia si tratarea bolilor, in civilizatia moderna. O abordare holistica asupra sanatatii procesului de vindecare si deficitelor nutritionale. Deficite nutritionale induse de medicamente. Medicamente inflamatoare nesteroidiene. Tratamente medicamentoase pentru alte afectiuni si deficite nutritionale induse de acestea. Reactiile adverse ale medicamentelor.

Nr. de pagini: 195
Nr. figuri: - color 3, - alb negru 3
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1458 sec