Gheorghe Olteanu - Divina Carte, volumul III. Cartea Codurilor Divine ale Credintei Divine Umane Universale

Gheorghe Olteanu - Divina Carte, volumul III. Cartea Codurilor Divine ale Credintei Divine Umane Universale
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016

DESCRIERE

 Divina Carte, volumul III. Cartea Codurilor Divine ale Credintei Divine Umane Universale.
 
Toti semioamenii cu varsta de peste 21 de ani, cei care veti citi si studia Codurile Divine ale acestei Carti de Revelatie, aveti interdictie divina de a le face cunoscute altor Semeni de-ai vostri care nu le-au citi si care ignora cunoasterea lor.

„Divina Carte” este o continuare a Credintei Crestine, Credinta in Domnul Dumnezeu. Adevarurile Divine Revelate va spun insa ca Tatii Divini Creatori se numesc„DOMNUL GOD” si„Domnul Dumnezeeu”. Uniunea Lor Divina Genereaza Lumina Divina Sacra.

„Divina Carte” deci aduce in Umanitate„Noua Credinta”, insa aceasta„Noua Credinta” este, in fapt, continuarea Credintei Crestine adusa de Biblie. Ca dovada este si faptul ca Prima Rugaciune a Cartii„Divina Carte” (Vol. III) se adreseaza„Duhului Sfant Suprem si Unic”.

Dupa mii de ani de maturizare a Societatii Umane, Parintii Divini Creatori ne transmit prin„Initiatul Roman” Gheorghe Olteanu, Revelatiile Divine ale Credintei Divine Umane Universale.
„Divina Carte” (Vol. III) se adreseaza in special Semioamenilor cu varsta de peste 21 de ani si doar celor preocupati intelectual de o Noua Cunoastere in Credinta.
Fiinta Umana Semiom de Gradul II si III cu pregatire medie, ajunsa la maturitate, nu mai poate fi pacalita de falsi Profeti si de Falsi Sfatuitori Divini, cei care s-au interpus, pana acum, intre voi si Parintii Divini Creatorii ai Ratiunilor Umane Inteligente.
Existenta voastra se desfasoara in Navelor Cosmice ale Luminii Divine Sacre, Terra - Terra (Terra Fizica) si Terra - Terra - Terra (Terra Energetica) din Soarele Sfant, unde voi, Fiintele Fizice Umane si Omologii vostri Virtuali (Energetici) va desfasurati viata vie fizica si viata vie rationala virtuala, in doua Universuri Divine Existentiale, cu aceeasi natura divina energetica. Dupa ce veti termina de citit Divina Carte (Vol. III), veti ajunge la concluzia ca voi, Existentele Umane Fizice, sunteti dependenti, in procent de 100%, de Bunavointa si Iubirea Tatilor Vostri Divini Creatori, Cei care v-au dat si va dau, in fiecare secunda, Viata Vie si Viata Vie Rationala.
Toti Semioamenii tineri si adulti au obligatia sa citeasca, macar o data in viata, Codurile Divine ale Cartii. Cei care vor ignora acest Sfat Divin si nu vor citi„Divina Carte” (Vol. III), cel putin o data in timpul fizic al vietii lor, la trecerea Ratiunii lor in Universul Divin Energobioplasmatic, exista riscul ca, prin Judecata Divina, sa fie pedepsiti, devenind Ratiuni Ganduri ale Vampirilor Divini Energetici in Iadul Divin al Materiei Fizice, pentru vesnicie.

Cartea este realizata de Editura Uniunea Unica din Orasul Buftea, Jud. Ilfov


Anul aparitiei: 2016
Format 23, 5 x 16, 5 cm
Nr. pagini: 392

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.