Gheorghe Schneider - Culegere de probleme. Metode de rezolvare a problemelor de Aritmetica pentru clasele I-IV

Gheorghe Schneider - Culegere de probleme. Metode de rezolvare a problemelor de Aritmetica pentru clasele I-IV
PRP: 11,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 8,80 lei
Diferență: 2,20 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Lucrarea de fata a fost elaborata in conformitate cu programa scolara actuala, cu scopul de a veni in sprijinul eievilor din clasele I-IV, parintilor care doresc sa-si ajute copiii, precum si invatatorilor.

Prin conceperea exercitiilor si problemelor este stimulata gandirea si creativitatea elevului si ajutata dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al acestuia.

Problemele referitoare la fiecare metoda in parte sunt sistematizate pe tipuri de probleme, pornindu-se de Ia simplu la complex, fiind prezentate si rezolvate mai multe probleme de acelasii tip, dandu-se posibilitatea elevului, ea prin repetitie si evaluare sa aprofundeze principalele tehnici legate de metoda respectiva.

In prima parte a lucrarii sunt prezentate enunturile problemelor, grupate in patru capitole, in fiecare capitol fiind prezentate probleme referitoare la una din metode, o parte din ele fiind integral rezolvate, iar altele fiind propuse spre rezolvare.

In partea a doua a lucrarii sunt date rezolvari ale problemelor mai dificile si rezultate pentru alte probleme.

Primul capitol contine o gama larga de probleme care se rezolva prin metoda grafica. capitolul al doilea abordeaza probleme care se rezolva prin metoda falsei ipoteze, capitolul trei contine probleme care privesc metoda comparatiei, iar ultimul capitol prezinta probleme pentru a caror rezolvare se va folosi metoda mersului invers.

Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adreseaza si elevilor care se pregatesc pentru concursurile de matematica, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utila pentru cercurile de elevi.

Autorul

Nr. de pagini: 116
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0752 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.