Ghid de conversatie Roman - German

Ghid de conversatie Roman - German
-20%
Anul publicării: 2012
Categoria: Ghiduri
Preț: 8,72 lei
10,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest ghid de conversatie roman-german reuseste sa prezinte expresiile cele mai uzuale si vocabularul cel mai amplu de care poate avea nevoie turistul roman ce viziteaza tari unde se vorbeste limba germana.

Lucrarea de fata grupeaza intr-o maniera utila expresii si cuvinte care va ofera posibilitatea de a va exprima corect in diverse situatii, in aeroporturi, in gari, la vama, in magazine etc.


Lucrarea de fata este un instrument util de cunoastere si invatare a limbii germane si, totodata, este un ghid menit sa Ii ajute pe cei ce calatoresc si sa le faciliteze intelegerea structurilor limbii germane. Datorita impartirii tematice, pe domenii de activitate si pe tematici specifice, utilizatorul acestui ghid va gasi rapid contextele de care are nevoie pentru a cornunca eficient si corect in situatiile intalnite. Ghidul roman - german poate fi un bun indrumator si pentru cei interesati de limba germana; care se afla abia la inceput pe drumul cunoasterii tainelor acestei limbi.

Pentru o mai buna intelegere si orientare a utilizatorului, ghidul este structurat pe capitole tematice, Incepand cu ind'catii despre pronuntia germana, ce va vor ajuta sa Intelegeti transcrierea fonetica pr zentata alaturi de traducerea In germana.
Urmeaza apoi informatii de natura generala si informatii specifice situatiilor ce pot aparea Intr-o calatorie.

La sfarsit am adaugat cateva elemente de gramatica ce va ajuta sa Intelegeti mai bine partea structurala a materialului prezentat si lista verbelor tari si neregulate.

Mult succes In calatoriile dumneavoastra!


Anul aparitiei: 2012
Format: 13 x 20 cm
Nr. pagini: 319

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Ghid german steaua

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1919 sec