Ghid de conversatie Roman-German. Contine cu CD (Boutic Alina Florentina)

Ghid de conversatie Roman-German. Contine cu CD (Boutic Alina Florentina)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Ghiduri
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghidul pe care il veti parcurge in continuare a fost creat pentru ca dumneavoastra sa aveti un instrument la indemana pentru a va descurca intr-o tara vorbitoare de limba germana, asa cum este ea vorbita astazi.

De-a lungul istoriei sale, Germania a trecut rand pe rand prin perioade de cuceriri, ocupatii si reorganizari, Apele Dunarii si ale Rinului au impartit triburile germanice de romani inca din primul secol, insa 500 de ani mai tarziu, crestinismul a reusit sa unifice intreaga regiune.

In ziua de Craciun a anului 800 dupa Hristos, papa l-a incoronat pe Carol 'cel Mare rege al francilor si imparat al romanilor. Acest moment reprezinta de fapt insasi nasterea Sfantului Imperiu Roman (primul Reich), care a durat pana la razboaiele napoleonice din: secolul al XIX-lea. Anul 1517, cunoscutin istorie ca anul reformei protestante initiate de Martin Luther, a fost anul premergator Razboiului de Treizeci de Ani, razboi intre protestanti si catolici, care s-a incheiat in anul 1648. Acest razboi nu numai ca a dus la slabirea Sfantului Imperiu Roman si la pierdea a 30% din populatie, dar a intarziat si formarea natiunii germane. Autoritatea  conducatorilor locali a impiedicat unificarea Germaniei pana la ridicarea Prusiei si reformarea imperiului german in 1871 (cel de-al doilea Reich), sub conducerea cancelarului Otto von Bismarck si a primului Kaiser (Imparat), Wilhelm 1."Doi kaiseri" mai tarziu, monarhia a fost dizolvata odata cu abdicarea lui Wilhelm al II-lea si incheierea primului razboi mondial.

Acest ghid vine impreuna cu un CD, care contine pronuntia corecta a lectiilor.


Nr. de pagini: 352
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1328 sec