Ghid de elaborare a portofoliului pentru definitivat. Invatatori, profesori, pentru invatamantul primar (Denisa Ene)

Ghid de elaborare a portofoliului pentru definitivat. Invatatori, profesori, pentru invatamantul primar (Denisa Ene)
-15%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Curs
Preț: 16,68 lei
19,62 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

,, Ghidul de elaborare a portofoliului pentru definitivat" are in vedere ORDINUL nr. 5. 087/31. 08. 2016 privind aprobarea Metodologiei de organizare si desfasurare a examenului national de definitivare in invatamant.

„Ghidul de elaborare a portofoliului pentru definitivat” propune diverse modalitati de intocmire a pieselor din cadrul portofoliului profesional pentru invatatori, avand ca punct de plecare programa de pedagogie.

Chiar daca nu apare ca disciplina in cadrul examenului, conform Ordinului nr. 5. 087/31. 08. 2016, Elemente de pedagogie si psihologie scolara inca se regaseste in programa de examen si reprezinta baza elaborarii intregului portofoliu profesional personal, asa cum este precizat si in respectivul Ordin. (Sectiunea a 3-a, Art. 10, alin 2.)

Astfel, candidatul trebuie sa respecte toate precizarile formulate in programa de pedagogie si elemente de psihologie scolara, mai exact sa tina cont de acele competente psihopedagogice in cadrul inspectiilor, dar si in elaborarea documentatiei specifice.

 

Profesor invatamant primar, grad didactic definitivat,

Denisa Ene


Anul aparitiei: 2017
Nr. pagini: 100

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Curs - Cele mai comentate cărți

Created in 0.3513 sec