Ghid homeopatic pentru familie
35,28 lei
49,00 lei (-28%)

Ghid homeopatic pentru familie

Ghid homeopatic pentru familie
-28%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 35,28 lei
49,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Homeopatia, a carei eficacitate este recunoscuta de cei care o utilizeaza, pacienti sau medici, este lipsita de efecte secundare.

Pentru a va permite s-o cunoasteti si s-o utilizati cat mai bine, aceasta lucrare, care a fost actualizata in intregime, va propune:

• sa consultati dupa dorinta lista completa, in ordine alfabetica, a diferitelor maladii si a principalelor medicamente care pot avea legatura cu viata de familie;
• sa descoperiti principalele teorii ale homeopatiei si maladiile pe care le vindeca sau le usureaza;
• sa pregatiti o consultatie, sa incepeti un dialog confidential cu medicul si sa-i intelegeti reteta;
• sa recurgeti la automedicatie pentru problemele mici ale vietii de zi cu zi - somn, guturai, durere de cap etc. -, precum si pentru toate patologiile caracterizate ca„rau al secolului", cum ar fi stresul, durerea de spate, oboseala, depresia si altele; sa stabiliti, cu ajutorul unui test aprofundat, profilul homeopatic propriu sau pe cel al membrilor familiei.

Lucrarea de fata se supune preceptelor eticii contemporane, conform careia pacientul este responsabil de sanatatea sa. Niciun medic nu poate sa inteleaga mai bine decat pacientul,„din interior", nuantele durerii de cap sau repercusiunile pe care diverse alte simptome fizice le au asupra starii lui psihice. Iata de ce pacientul poate incerca, fara niciun risc, medicamentele homeopatice in micile suferinte ale vietii cotidiene. Totusi, medicul trebuie sa decida care este modalitatea cea mai adecvata de a trata boala declarata, boala cronica sau repetitiva, simptomul in raporturile sale cu stiinta medicala. Pentru ca el este acela care stapaneste de fapt cunoasterea medicamentelor de uz homeopatic, a modului lor de actiune si reactie si a regulilor de prescriptie a acestora.

Conjugarea ambelor competente nu se poate realiza decat in cadrul unei consultatii. Dorinta mea este ca, dincolo de rezultatele pe care le poate aduce, cartea de fata sa-i ajute pe cititori sa se pregateasca mai bine pentru intalnirea cu medicul lor si sa inceapa cu el un dialog bazat pe sinceritate si incredere.
Dr. Alain Horvilleur


Cuprins:
Prefata
Mod de intrebuintare
Dictionar homeopatic de familie
Profiluri homeopatice ale familiei
Test
Solutia testului
Homeotipuri
Tabel cu bolile secolului
Tabelul textelor prezentate in chenar
Tabelul medicamentelor homeopatice
Index general
Trusa farmaceutica
De la A la Z celelalte tulburariNumar pagini:576
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1371 sec