Ghid practic de nursing in pediatrie. Sprijin rapid si practic pentru specializarea in ingrijirea medicala - Editia I

Ghid practic de nursing in pediatrie. Sprijin rapid si practic pentru specializarea in ingrijirea medicala - Editia I
-25%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 480
Categoria: Carti diverse
Preț: 56,18 lei
74,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 Ingrijirea medicala este o componenta esentiala a sistemului de sanatate. Pe langa capacitatea de a empatiza si relationa cu cei suferinzi, specialistii in nursing trebuie sa stapaneasca o multitudine de notiuni medicale si abilitati tehnice. Ghidul practic de nursing in pediatrie reuseste sa acopere in intregime domeniul complex al ingrijirii medicale pediatrice.

Datorita formatului compact, schematic, evolutia bolilor este prezentata prin intermediul ilustratiilor, listelor, tabelelor si al schemelor logice intr-un mod care sa faca informatiile cat mai usor de asimilat. Lucrarea abordeaza defectul septal atrial, transplantul miocardic, timpanoplastia, resuscitatarea cardio-pulmonara la copii, fizioterapia toracica, analizele gazelor in sangele arterial, evaluarea durerii la copiii mici si multe altele. O atentie speciala este acordata bolilor care necesita interventie de urgenta si situatiilor critice descoperite in timpul evaluarii pacientului si al tratamentului.

 

Lucrarea cuprinde 5 parti:

(I) Afectiuni

(II) Tratamente

(III) Proceduri

(IV) Teste diagnostice

(V) Instrumente clinice

 

Unic in aceasta carte: descrierea interventiilor integrate si a modalitatilor de colaborare cu membrii unei echipe interdisciplinare.

 

Public-tinta

Lucrarea se adreseaza celor care doresc sa se specializeze in domeniul nursingului, dar si altor profesionisti in ingrijirea medicala care cauta sa isi imbogateasca si sa isi actualizeze cunostintele.

Nr. de pagini: 480
Anul aparitiei: 2016
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1335 sec