Ghid practic pentru confectionarea de lumanari - CD

Ghid practic pentru confectionarea de lumanari - CD
-10%
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele
Preț: 214,20 lei
238,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghid practic pentru confectionarea de lumanari - CD - Emil Ghiocel, Marian Velcea.


Lucrarea "Ghid practic pentru confectionarea de lumanari" - din Colectia "AFACERI LA CHEIE" ACUM si pe CD, te invata pas cu pas cum sa ajungi de la o licarire la o afacere ... stralucitoare.

"Ghid practic pentru confectionarea de lumanari" este o publicatie unica prin structura ei completa, perfect documentata si explicit prezentata. Intr-o prezentarea noua, inedita, lucrarea este cel mai bun ghid pe care il poti avea ca sa demarezi o afacere in acest domeniu.

Iata beneficiile imediate dar si constante pe care le obtii odata ce ai intrat in posesia lucrarii "Ghid practic pentru confectionarea de lumanari" pe CD:

* Timp economisit - prin rapiditatea cu care gasesti informatia cautata;
* Avantajul de a avea toata informatia din peste 400 de pagini intr-un singur Compact Disc, fara sa rasfoiesti zeci de file precum in varianta tiparita a lucrarii si din cadrul brosurilor “Cele 100 de zile ale unui intreprinzator”;
* O economie importanta de bani – pretul este mai redus decat cel al unei lucrari tiparite;
* Indrumare rapida si eficienta catre informatiile practice si specializate, descrise pas cu pas in interiorul CD-ului;
* Usurinta de a-l purta pretutindeni unde ai nevoie (acasa, la birou, in atelierul de productie a lumanarilor sau in deplasare);
* Simtul practic generat de functionalitatea utilizarii lui;
* Posibilitatea de a vizualiza continutul CD-ului pe orice computer cu programul Windows instalat si cu CD-ROM.

Afli tot ce tine de administrarea acestei afaceri: productia, planificarea, promovarea si vanzarea produselor.

"Ghid practic pentru confectionarea de lumanari" este fundamentat pe experienta unor specialisti in domeniu. Chiar si dupa inceperea afacerii, ei te ajuta, in mod absolut gratuit, pe baza bonurilor valorice incluse in lucrare.

Echipa de autori este alcatuita din specialisti si asigura integral informatiile despre subiectul abordat. Partea tehnologica este realizata de un cercetator stiintific, fizician si doctor in stiinta materialelor iar planul de afaceri a fost conceput de o firma de renume, specializata in consultanta de afaceri.

De ce sa pierzi vremea adunand informatii din surse mai mult sau mai putin credibile? Ghidul iti aduce chiar si adresele utile afacerii. Afli care sunt furnizorii materiilor prime, precum si ofertele altor producatori (din tara si din strainatate). Ti se face lumina si asupra niselor de piata pe care poti intra rapid oferind servicii complementare, nu doar produse.

Toate cautarile si intrebarile tale isi vor gasi raspunsul in "Ghid practic pentru confectionarea de lumanari".

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1610 sec