Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC

Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC
-10%
Anul publicării: 2005
Pagini: 200
Categoria: Bussines
Preț: 245,25 lei
272,50 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC - Dan Gabriel Popescu.

Tamplaria termoizolanta – o necesitate crescanda,
nicidecum un lux !
Doriti sa investiti intr-o afacere profitabila cu potential enorm sau lucrati de ceva vreme in domeniul tamplariei termoizolante si considerati ca a venit momentul sa porniti pe cont propriu aceasta afacere?

Atunci lucrarea “Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC” este negresit instrumentul de care aveti nevoie.

Discutiile cu specialistii in domeniu ne-au relevat o realitate imbucuratoare pentru posibilii investitori intr-o astfel de afacere: nu numai ca mai este loc pe piata pentru alte firme de tamplarie din profile PVC, ci si cererea de astfel de lucrari creste in mod constant, oferind o perspectiva extrem de atractiva pentru dvs., cei care va ganditi sa demarati aceasta activitate.

In tarile occidentale, executia tamplariilor termoizolante din profile PVC a inceput cu peste 50 de ani in urma, in timp ce in Romania acest domeniu are doar 10 ani, fiind inca in prima faza de dezvoltare.

Si tocmai de aceea exista oportunitati nenumarate de a reusi investind intr-o astfel de afacere!
Piata este in expansiune, iar asteptarile clientilor devin din ce in ce mai exigente, fapt care necesita o perfectionare continua a sistemelor de profile, a feroneriilor si a subansamblurilor, cat si a modului in care sunt oferite serviciile, de la instalare, la garantie si consiliere.

Iata contextul in care veti activa demarand o astfel de afacere si elementele care o fac sa fie extrem de atractiva in Romania de astazi:

* Este o afacere profitabila! Rata de amortizare a investitiilor si rata profitului sunt generoase datorita investitiei initiale mici si numarului redus de angajati necesari pentru desfasurarea activitatii. In plus, exista o oferta bogata si avantajoasa la procurarea materiilor si materialelor prime.
* Piata tamplariei din PVC nu este nici pe departe saturata! Aceasta se afla intr-o continua expansiune, fiind acoperita intr-un procent nesemnificativ de 5% pentru potentialul pe care il detine
* Piata de desfacere este foarte mare si asta pentru ca tendinta actuala a populatiei este de a considera tamplaria din profile PVC mai mult ca pe o necesitate dacat ca pe un lux. Iar romanii sunt din ce in ce mai preocupati, atat de confortul locuintelor cat si de aspectul lor
* Piata constructiilor din Romania se afla intr-o continua crestere, lucru care determina si sporirea investitiilor in domeniul amenajarii
* Beneficiati de informatii complete despre acest domeniu! dinamica, toata gama de informatii tehnice de care aveti nevoie va sta la dispozitie si va puteti chiar afilia la organizatii de profil sau participa la seminarii si targuri.

Invatati cum sa faceti bani dintr-o afacere de executare si montare a tamplariei din PVC
Va prezentam mai jos doar cateva dintre secretele pe care aceasta lucrare vi le dezvaluie pentru ca dvs. sa puteti demara si creste o afacere de succes in domeniul realizarii tamplariei din profile PVC:

* Care sunt materiile prime si utilajele de care aveti nevoie pentru a demara rapid aceasta afacere “cu dreptul”
* Cum alegeti cele mai performante materii prime, accesorii si subansambluri
* Care este procesul tehnologic complet al afacerii
* Modul in care trebuie concepute si masurate lucrarile pe care le aveti de efectuat
* Cum se livreaza si se monteaza tamplaria din profile PVC astfel incat clientii sa fie mai mult decat multumiti de serviciile dvs., sa va plateasca pe loc si sa va recomande prietenilor si cunoscutilor
* Cum intampinati provocarile montarii unei lucrari de calitate
* Cum arhivati si tineti evidenta comenzilor in garantie
* Cum va promovati eficient afacerea
* Un model de plan de afaceri care va ajuta sa va investiti profitabil banii
* Ce spune legea vizavi de aceasta afacere

Cu acest ghid alaturi, nu numai ca veti intelege afacerea in detaliu, dar veti invata si cum sa o faceti sa se dezvolte si sa ajunga printre cele mai cautate din domeniu.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1627 sec