Ghidul îndrăgostitului
14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)

Ghidul îndrăgostitului

Ghidul îndrăgostitului
-28%
ISBN: 973-707-053-4
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 184
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

În general, ştim ce trebuie să facem ca să avem o viaţă profesională reuşită: să avem diplome, să ne formăm într-o meserie, să ne alegem drumul care ni se potriveşte cel mai bine şi să ne urmăm vocaţia.
Dar în dragoste, există vreo reţetă? De mici am fost amăgiţi cu poveşti despre prinţi şi prinţese, care se încheiau cu nunta şi cu sărutul de rigoare. Dar care este continuarea? Oare au reuşit cei doi să transforme frumoasa lor poveste de dragoste într-una fără sfârşit? Nu vom şti niciodată. Chiar dacă nu avem reperele necesare pentru a afla răspunsul, totuşi nu ne-am pierdut speranţa; tot aşa ne aventurăm în meandrele unei idile fără hartă şi fără busolă. Este ca şi cum am face o călătorie într-un ţinut îndepărtat de care am auzit, dar pe care nu-l cunoaştem. De aceea, de multe ori, riscăm să ne rătăcim pe drum.
Ne lipseşte un ghid bun pentru a ajunge cu bine la destinaţie.

* * *

Claude Marc Aubry este psiholog şi psihoterapeut, scriitor şi animator de grupuri de dezvoltare personală. Cărţile sale tratează din perspectiva psihologiei practice teme cum ar fi: valoarea râsului, iubire, depresia şi depăşirea ei, arta de a trăi.

Titlul original: Heureux en amour
Publicată de: Editions Flammarion, Paris, 2003
Limba originală: franceză
Traducere: Corina Cojanu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1141 sec