Ghidul Practic Al Administratorului Contabil De Imobil

Ghidul Practic Al Administratorului Contabil De Imobil
-20%
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 352
Categoria: Ghid
Preț: 24,80 lei
31,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea trateaza contabilitatea in partida simpla a asociatiilor de proprietari (locatari) in viziunea Ordinului MFP nr.2329/2001-MO nr. 20/2002 si a Hotararii de Guvern nr. 400/2003-MO nr. 311/2003.
Acest titlu se adreseaza administratorilor-contabili, contabililor (persoane fizice si juridice specializate), cenzorilor, managerilor, expertilor contabili, contabililor autorizati, lichidatorilor judiciari si avocatilor, organelor de politie si inspectorilor administratiei publice locale, care sunt angajati sau solicitati de asociatiile de proprietari (locatari) care sa le administreze, contabilizeze, expertizeze, apere, mediatizeze, controleze sau indrumeze asupra modului de folosire a fondurilor private proprii acumulate pentru finantarea continua a activitatii lor patrimoniale.
Unicitatea acestei noi lucrari consta in faptul ca ea unifica reglementarile contabile cu cele legislative si este un ghid-cadru practic si teoretic pentru cei interesati sa abordeze acest segment vast de persoane juridice, avand numeroase exemple practice si comentarii utile, inspirate chiar din experienta proprie a autorului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1068 sec