Ghidul Routledge de teatru si performance

Ghidul Routledge de teatru si performance
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Proza Diversa
Preț: 23,04 lei
28,80 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare de carte Paul Allain, Jen Harvie - Ghidul Routledge de teatru si performance

Ce este teatrul? Ce este performance-ul? Ce le conecteaza si in ce fel sunt diferite? Ce evenimente, oameni, practici si idei au dat forma teatrului si performance-ului in secolul XX? Si incotro se indreapta ele?

 

Ghidul Routledge de teatru si performance include cateva raspunsuri la aceste mari intrebari. El ofera o introducere accesibila, informativa si interesanta, trecand in revista oameni, evenimente, concepte si practici care au definit domeniile complementare ale studiilor teatrale si performative. Trei sectiuni usor de folosit includ peste 120 de articole despre subiecte si personalitati, variind de la artistul performativ Marina Abramović la regizori precum Vsevolod Meyerhold si Robert Wilson, spectacole cum ar fi Paradise Now al grupului The Living Theatre, performance multimedia, proteste politice si teatru vizual. Fiecare articol include informatii istorice cruciale, contextualizare, referinte extinse, analize detaliate si o bibliografie adnotata.

 

Ghidul Routledge de teatru si performance este un instrument de lucru de referinta atat pentru studentul care vrea sa aprofundeze, cat si pentru spectatorii pasionati.


Titlu original:    The Routledge Companion to Theatre and Performance
Autori:    Paul Allain, Jen Harvie
Format:    Soft 130 x 200 mm
Numar pagini:    488
Aparitie: Nov 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1466 sec