Ghidul sanatatii depline. O abordare holistica a vindecarii bolilor in secolul XXI - Mark Mincolla

Ghidul sanatatii depline. O abordare holistica a vindecarii bolilor in secolul XXI - Mark Mincolla
-28%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 28,08 lei
39,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In cartea de fata, dr. Mark Mincolla descrie sistemul holistic de insanatosire, metoda sa unica fiind bazata pe cei peste 30 de ani de experienta ca terapeut holistic. Acest sistem cuprinde elemente de medicina chineza clasica, nutritie personalizata si medicina energetica extrasenzoriala, fiind o sursa de inspiratie, de forta si de informatii din care sa afli cum sa obtii echilibrul la nivelul corpului, mintii si spiritului.

Ghidul sanatatii depline:
- te va invata sa faci diagnoza unei boli bazandu-te pe cel de-al saselea simt;
- te va ajuta sa ai o stare mai buna de sanatate pe baza unor recomandari nutritionale special concepute pentru tine;
- te va sustine in echilibrarea corpului, mintii si spiritului prin intermediul unor meditatii, instrumente si tehnici de diagnoza care au trecut testul timpului.

Totul este energie si, prin echilibrarea energiilor vitale ale corpului tau cu energiile corespunzatoare ale alimentelor, terapeutii holisti pot preveni aparitia multor simptome inflamatorii asociate bolilor obisnuite.

Acest sistem unic te va conduce pe calea vindecarii naturale si te va ajuta sa realizezi unitatea dintre sanatatea fizica si cea spirituala.

Fii mai sanatos ca oricand si mai plin de vitalitate cu ajutorul Sistemului holistic de insanatosire!

Ghidul sanatatii depline este un tezaur de informatii despre sanatatea holistica. Il recomand cu caldura. Dr. CHRISTIANE NORTHRUP, medic ginecolog-obstetrician si autoare a cartilor Women’s Bodies, Women’s Wisdom si The Wisdom of Menopause, ambele bestselleruri New York Times Ghidul sanatatii depline contine o multitudine de informatii despre modul de evaluare a starii de sanatate si despre cum sa folosesti energia si nutritia pentru a ajunge la un echilibru fizic, mental, emotional si spiritual. Se va dovedi, fara indoiala, de mare valoare pentru toti cei interesati sa aiba o stare mai buna de sanatate si pentru terapeutii dornici sa-si sporeasca gradul de cunoastere si de intelegere pentru a le putea oferi pacientilor servicii medicale mai bune.

PENELOPE QUEST, licentiata in arte, avand gradul de Master in stiinte, autoare a cartii Reiki for Life Dr. Mark Mincolla este terapeut naturist, care a ajutat, in ultimii 30 de ani, la transformarea a mii de vieti. In cadrul inovativului sau sistem de Testare Musculara Electromagnetica (TME), el a introdus tehnici energetice din medicina antica chineza alaturi de cele mai recente descoperiri din stiintele nutritiei. Mincolla locuieste in Cohasset, Massachusetts, unde are o clinica privata.

Nr. de pagini: 382
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1335 sec