Ginecologie Endocrinologica - Editia a III-a, revizuita si completata

Ginecologie Endocrinologica - Editia a III-a, revizuita si completata
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Ginecologie
Preț: 37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea Ginecologie Endocrinologica - Editia a III-a, revizuita si completata este o premiera in literatura medicala romaneasca, fiind adusa la zi cu ultimile achizitii stiintifice in domeniu.
Este structurata in opt mari capitole, in care se regasesc aspecte de mare actualitate cu implicatii practice: biologia moleculara si apoptoza, fiziologia si fiziopatologia
etapelor biologice din viata sexuala a femeii, procrearea asistata medical, bioritmurile in reproducerea umana etc.
Ginecologia endocrinologica este o subspecialitate de granita, in plina dezvoltare, tributara in aceeasi masura atat ginecologiei, cat si endocrinologiei. In tabloul clinic al bolilor endocrine la femei, tulburarile functionale ale tractului genital feminin sunt frecvente, sindromul endocrinoginecologic al endocrinopatiilor fiind o realitate clinica de necontestat. Ginecologia endocrinologica reprezinta o premiera in literatura medicala romaneasca, fiind adusa la zi cu ultimele achizitii stiintifice in domeniu, multe cu implicatii practice. Tratatul este un veritabil ghid terapeutic, de mare utilitate pentru medicii practicieni si se adreseaza, in egala masura, medicului ginecolog si celui endocrinolog, medicilor rezidenti si studentilor. Cuprins: Partea generala; Elemente de fiziologie si patologie ginecologica; Endocrinologia parturitiei; Patologia ovariana corelativa (sindromul endocrino-ginecologic al endocrinopatiilor); Afectiuni ginecologice endocrinodependente; Tumori ovariene hormono-secretante; Aspecte endocrine ale sterilitatii si infertilitatii; Contraceptia hormonala; De la sexualitatea normala la sexualitatea patologica; Bioritmuri in reproducerea umana; Hormonoterapia in ginecologie. Ghid terapeutic.

Nr.pagini: 649
Anul aparitiei: 2010
Autori: VARTEJ Petrache, VIRTEJ Ioana, Catalina Poiana

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
215,25 lei
287,00 lei (-25%)
Created in 0.1068 sec