Globalizarea nimicului. Cultura consumului si paradoxurile abundentei - George Ritzer

Globalizarea nimicului. Cultura consumului si paradoxurile abundentei - George Ritzer
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 23,78 lei
29,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Globalizarea nimicului. Cultura consumului si paradoxurile abundentei de George Ritzer. Lumea sociala este caracterizata tot mai mult de„nimic“.
Tot mai multi oameni isi cauta satisfactia in consum, insa a devenit evident ca acesta nu poate oferi sensurile si recompensele care pana acum erau obtinute prin munca. Dimpotriva, indiferent cat consumam, indiferent cat de mult ajungem sa cumparam, nu facem decat sa ne adancim si mai mult intr-o spirala fara sfarsit a frustrarii. Caci obiectul consumului nostru este tocmai nimicul produs in serie, o masa amorfa de lucruri care vin de nicaieri si sunt produse oriunde.
Nu mai avem timp. Acesta este paradoxul: suntem atat de ocupati, incat ne-am descotorosit de tot ceea ce ne umplea timpul intr-un mod semnificativ, iar ceea ce am pus in loc nu ne va mai oferi satisfactiile pe care le obtineam din toate acele lucruri pe care le-am lasat deoparte. Ne-am aruncat cu capul inainte spre nimic. Dar ce vom face atunci cand aceasta epoca a prosperitatii va lua sfarsit, asa cum se intrevede deja? (George RITZER) An aparitie: 2010
 Editie: I
 Pagini: 312
 Format: 13x20 cm
Vezi și alte cărți: Globalizarea

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1192 sec