GOLGOTA INTOARCERII ACASA (vol. 1 + 2)

GOLGOTA INTOARCERII ACASA (vol. 1 + 2)
-25%
Preț: 52,32 lei
69,76 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 1436
Categoria: Altele

DESCRIERE

GOLGOTA INTOARCERII ACASA (vol. 1 + 2) - ROSAMUNDE PILCHER.

Un roman al adolescenţei la răscolitoarea întâlnire cu vârsta majoratului, moment de cumpănă din existenţa zbuciumată a unei tinere în căutarea nu lipsită de încercări dureroase a dragostei, a binecuvântatei vieţi de familie, a căldurii acelui cămin după care tânjim toţi numindu-l cu recunoştinţă şi evlavie, „acasă”.

Rosamunde Pilcher dovedeşte şi în acest roman că ştie să facă să vibreze coarda lirică a cititorului prin chipurile vii ale oamenilor, prin zugrăvirea stărilor lor sufleteşti, prin descrierea ambianţei şi prin tablourile rupte din natura magnifică a comitatului Cornwall, unde se desfăşoară cea mai mare parte a acţiunii. Protagonista romanului, Judith Dunbar, este ea însăşi unul dintre aceste puternice personaje, care a urmat golgota războiului până a ajuns să se autodefinească, găsindu-şi identitatea şi rostul în viaţă, cunoscând în cele din urmă liniştea şi căldura propriului cămin.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

24,53 lei
32,70 lei (-24,98%)
22,50 lei
30,00 lei (-25%)
Created in 0.065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.