Gothic
15,30 lei
18,00 lei (-15%)

Gothic

Gothic
-15%
Categoria: Poezie
Preț: 15,30 lei
18,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In poemele lui, Stefan Bolea taie destul de adanc in carnea lumii, exact cum se lauda in arta poetica din finalul volumului. Vizionarismul de-o claritate fara cusur in eseuri devine, in poezie, o apocalipsa notata din perspectiva unui spectator mizantrop si un cantec despre detaliile prozistice ale mortii generale. Imaginatia lingvistica, gustul apoftegmelor ori luciditatea discursului se afla intr-un acord discret cu emotia unui barbat peste care trec, in gasti compacte, motociclisti, soferi de taxi din Pakistan, Nietzsche si Kierkegaard, umbra lui Lautréamont si stoluri de tv-homunculi, scosi din showuri de staniol reciclat.
Gothic este un titlu sub care stau, pititi impreuna, un om puternic si un altul aparent neajutorat si cu toate portile deschise. Nu va lasati inselati de cel de-al doilea! E tot Stefan Bolea pregatit sa intre la bal.

Doina Rusti

Poezia lui Stefan Bolea se afla la varsta trufiei. Si a catastrofei. Poetul simte enorm si vede monstruos. Din fericire pentru poezia lui, vocea care-i dicteaza este nu numai provocatoare si sarcastica, ci si incarcata de forta. Si expresiva.

Marta Petreu


Anul aparitiei: 2011
Numar de pagini: 92

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Created in 0.1557 sec