Grafisme pentru copiii prescolari de grupa mare (Auxiliar didactic pentru realizarea exercitiilor grafice la grupa mare)

Grafisme pentru copiii prescolari de grupa mare (Auxiliar didactic pentru realizarea exercitiilor grafice la grupa mare)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 8,34 lei
9,81 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pornind de la premisa ca; finalitatea etapei prescolare este de a forma copiilor comportamente necesare insusirii scrierii, si posibilitatea de 'a scrie', placere imbinata cu aceeasi de a desena , mi-am propus ca prin acest caiet de grafisme sa; le ofer copiilor sansa de a-si face cu placere ucenicia in tainele scrisului.
Activitatea planificata ca exercitii grafice , se va desfasura dimineata, in cadrul activitatilor liber alese (biblioteca, arta).
Cultivarea sensibilitatii si stimularea interesului pentru scris, motivarea acestora in scopul executarii corecte a grafismelor , exercitiul concret de trasare a semnelor grafice, constituie obiective urmarite in cadrul domeniului Limba si comunicare , prevazute in noul curriculum.
Grafismele prezentate au la baza imagini atractive ce constituie in mare parte ornamente ale acestora, tocmai pentru a nu le parea copiilor ceva abstract, de neinteles. Aplicatiile antreneaza prescolarii in procesul scrierii , contribuind la dezvoltarea muschilor mici ai mainii, favorizeaza formarea deprinderii de orientare in pagina , ajuta copilul la cunoasterea , intelegerea si realizarea unor grafisme necesare scrierii literelor si cifrelor. Precizez faptul ca utilizarea acestui caiet presupune faptul ca copiii au mai fost familiarizati cu grafismele si in alte activitati, acum doar le consolideaza si le exerseaza. Spatiul de exersat nu este prea mare , urmarind mai mult calitatea redarii semnului grafic si mai putin cantitatea.
Efortul, stradania si progresele fiecarui copil pot fi evaluate atat prin rezultatele completarii desenelor, cat si prin corectitudinea executarii grafismelor in spatiile date.
Caietul de lucru poate fi de un real folos si pentru parintii copiilor care doresc ca trecerea pragului catre scoala sa fie cat mai usoara.


Anul aparitiei: 2010
Nr.pagini: 48

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1391 sec