Gramatica limbii romane. Ghid practic pentru evaluarea nationala si pentru admiterea in invatamantul superior

Gramatica limbii romane. Ghid practic pentru evaluarea nationala si pentru admiterea in invatamantul superior
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 15,20 lei
19,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Acest volum are intentia de a se constitui intr-un instrument de lucru pentru incepatori, un ghid adresat elevilor care sustin teste nationale sau probe de limba romana pentru admiterea la facultatile de profil.

Datorita prezentei exercitiilor, volumul poate fi utilizat cu succes ca manual pentru orele de limba romana, dar si pentru a invata gramatica fara profesor.

Aceasta carte isi propune o abordare didactica a problemelor de limba romana, de aceea tratarea nu este exhaustiva, ci conforma cu programa de gimnaziu si liceu. Aici sunt prezentate acele probleme considerate esentiale, sunt exemplificate functiile sintactice mai importante, si nu toate functiile posibile, se fac observatii menite a atrage atentia asupra greselilor frecvente.
Dupa fiecare capitol de teorie, exista exercitii cu analize schematice si/ sau grile conforme cu cele de la examenele de admitere, in special pentru partile de vorbire, exercitii absente din multe alte publicatii asemanatoare. Cartea are intentia de a se constitui intr-un instrument de lucru pentru incepatori, un ghid adresat elevilor care sustin teste nationale sau probe de limba romana pentru admiterea la facultatile de profil. Datorita prezentei exercitiilor, volumul poate fi utilizat cu succes ca manual pentru orele de limba romana, dar si pentru a invata gramatica fara profesor.

Emilia Boghiu

Nr. de pagini: 206
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1013 sec