Graţie şi forţă - Treya Killan Wilber: o vindecare spirituală dincolo de moarte

Graţie şi forţă - Treya Killan Wilber: o vindecare spirituală dincolo de moarte
Autor:
Anul publicării: 2005
Pagini: 448
Format: 15x23cm
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Gratie si forta. Treya Killam Wilber: o vindecare spirituala dincolo de moarte e lucrarea pe care a scris-o in urma pierderii sotiei sale, Treya.

Este o poveste miscatoare, ce incepe cu intilnirea aproape mistica dintre cei doi, urmata la scurt timp de decizia de a se casatori.

La numai o saptamina dupa nunta, fericirea le este spulberata de o cumplita veste: Treya sufera de cancer de sin. Cartea este relatarea sincera, dureroasa si inaltatoare a celor cinci ani ce urmeaza acestui verdict: primii cinci ani de casnicie din viata cuplului, cinci ani de iubire, de lupta cu boala, de suferinta in fata fiecarui esec, ultimii cinci ani din viata Treyei. Comentariile filozofului Ken Wilber, care aduc in discutie abordarile conventionale si New Age asupra bolii, sint combinate cu largi pasaje din jurnalul Treyei.

„O carte rara. O poveste de dragoste plina de intelepciunea perena a vietii, de suferinta si fericirea inerente conditiei umane. Sinceritatea, vivacitatea si compasiunea Treyei Killam Wilber reies din pasajele ei de jurnal, intrepatrunse cu maiestrie de comentariile lui Ken. Prin aceasta, Gratie si forta devine experienta traita a unui parteneriat sacru.” (Joan Borysenko, autoarea cartii “Minding the Body, Mending the Mind)

Anul aparitiei: 2005
Nr. pagini: 454

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1027 sec