Gripa Aviara

Gripa Aviara
-10%
Preț: 17,91 lei
19,90 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 274
Categoria: Tratat

DESCRIERE

Abordând una dintre cele mai serioase şi controversate probleme ale sănătăţii umane şi animale, pe fondul plasării opiniei publice la extreme de panică sau indiferenţă, cartea de faţă se doreşte a fi un instrument eficient şi uşor abordabil pentru înţelegerea naturii complexe şi schimbătoare a gripei aviare, fiind adresată atât specialiştilor, cât şi publicului larg, tuturor celor care doresc o viziune extinsă asupra realităţii de ultimă oră create de virusurile acestei boli.
Cartea este realizată într-o concepţie modernă, prin care informaţiile extrem de bine documentate şi de ultimă actualitate sunt redate intr-o manieră abordabilă, fiecare capitol fiind urmat de concluzii pertinente, iar un capitol special este alocat răspunsurilor clare pentru cele mai frecvente întrebări legate de acest subiect. Autorii au alcătuit şi un glosar de termeni medicali, care facilitează înţelegerea unor noţiuni şi concepte medicale inclusiv de către cei neiniţiaţi în acest domeniu.
Autorii cărţii sunt medici veterinari şi anume:
CONSTANTIN SAVU - Prof. Univ. Dr. în cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară - Bucureşti; şeful Catedrei de Producţii Animaliere şi Sănătate Publică; titularul disciplinelor "Inspecţia şi Controlul Produselor şi Alimentelor de Origine Animală" şi "Igienă, Calitate şi Tehnologie Alimentară" şi Directorul Executiv al DSVSA - Bucureşti.
şi
MARA NICOLAESCU - Preparator Univ. Drd. la Catedra de Producţii Animaliere şi Sănătate Publică, disciplinele "Inspecţia şi Controlul Produselor şi Alimentelor de Origine Animală" şi "Igienă, Calitate şi Tehnologie Alimentară" în cadrul aceleiaşi instituţii (FMV - Bucureşti).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.106 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.