Guvernarea din umbra - Istoria secreta care leaga Comisia Trilaterala, Francmasoneria si Marile Piramide

Guvernarea din umbra - Istoria secreta care leaga Comisia Trilaterala, Francmasoneria si Marile Piramide
-28%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 20,16 lei
28,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

JIM MARRS si-a inceput cariera ca jurnalist in Texas, pentru ca apoi sa lupte in razboiul din Vietnam. Este autorul volumului Crossfire: the Plot that Killed Kennedy, care a stat la baza scenariului pentru filmul lui Oliver Stone, JFK, ca si al altor bestselleruri, precum Psi Spies, The War on Freedom, The Rise of the Fourth Reich: The Secret Societies That Threaten to Take Over America. A aparutin cadrul a numeroase emisiuni si programe TV la ABC, NBC, CBS, CNN, The Discovery Channel sau The History Channel.Guvernarea din umbra este un dus rece pentru orice contemporan care seincrede orbestein versiunile oficiale ale istoriei,in informatiile publicatein mass-media sauin mesajele politicienilor ori ale celor aflatiin importante functii de conducere.

Volumul lui Jim Marrs reprezinta o adevarata antologie, documentata impecabil, a societatilor secrete, a religiilor clandestine, a organizatiilor oculte care, de-a lungul vremii, au jucat un rol covârsitor in evolutia omenirii si in influentarea destinelor unor generatii intregi.

Deloc obsedat de teoriile conspiratiei, dar nici naiv, autorul compune un tablou cuprinzator in care Illuminati, Cavalerii de Malta, vechii egipteni sau masonii sunt piese intr-un naucitor puzzle care, odata dezlegat, poate oferi o imagine noua si surprinzatoare asupra istoriei lumii.


Anul aparitiei: 2009
Numar pagini: 448
Format: 13,8×20,4 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

38,25 lei
45,00 lei (-15%)
Created in 0.1091 sec