Hai sa glumim practicand stomatologia

Hai sa glumim practicand stomatologia
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Stomatologie
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In ipostaza dramatica a suferintei, oamenii se adreseaza medicUlui. Plecata la inceputurile ei dintre zidurile templelor si mutata apoi in incinta asezamintelor de sanatate, profesia de medic a conjugat continuu si constant vocatia de tamaduitor cu cea de confesor a celui care consimte sa-si dedice viata acestei indeletniciri.
Poate de aceea, dintotdeauna, dar si in timpurile ce vor veni, actul medical se sprijina in egala masura, pe de o parte, pe stiinta si constiinta medicului si, pe de alta parte, pe increderea totala a pacientului.
Stomatologia, si ma refer in mod deosebit la actele terapeutice buco-dentare, prezinta un aspect mai deosebit in relatia medic-pacient. Pacientii, indiferent de varsta, sex sau statut socio-economic, manifesta o teama, de multe ori exagerata, fata de tratamentul stomatologic.
De aceea, tratamentele dentare cer din partea practicienilor eforturi in plus de comunicare cu pacientii.
Acesta este motivul pentru care dr. Adrian Mateescu s-a gandit sa povesteasca momente din viata sa profesionala in cartea de fata.
Faptul ca la sfarsitul unor confruntari serioase si pertinente cu diferitele aspecte medicale ale profesiunii autorul strecoara cate o gluma face ca parcurgerea textului sa fie mai agreabila.
Aici sunt, de fapt, glumele pe care dr. Mateescu le-a spus si le mai spune inca pacientilor anxiosi, si nu numai, pentru ca acestia sa se acomodeze si psihic la tratamentul stomatologic.
Dr. Serban Popescu

Anul aparitiei: 2010
Nr.pagini: 320

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Stomatologie - Cele mai comentate cărți

22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Created in 0.1492 sec