Hăitaşii

Hăitaşii
Preț: 29,70 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 5620
Format: 11 x 17
Categoria: Altele

DESCRIERE

Hăitaşii.
Atunci când pe Internet începe să circule un filmuleţ în care un individ mascat execută cu ajutorul unui scaun electric improvizat criminali care au scăpat de justiţie, o brigadă de detectivi demarează o anchetă şi încearcă să descopere cine este misteriosul asasin al răufăcătorilor. Eroul principal, locotenentul de poliţie Cam Richards, se implică în investigaţii atunci când fosta lui soţie, un judecător care pusese în libertate doi criminali pentru că aceştia nu fuseseră anchetaţi conform legii, este, la rândul ei, ucisă în aceeaşi manieră. Curând, poliţistul descoperă că, de fapt, asasinatele sunt organizate de o grupare misterioasă de justiţiari care îşi spun “Hăitaşii”. De ce şi-au luat acest nume? Pentru că toţi cei care doresc să adere la acest grup trebuie să îndeplinească o condiţie inedită: să urmărească o pumă şi, intrând în bârlogul acesteia, să o fotografieze.
P.T. Deutermann

Biografie:

Născut în 1941într-o familie în care cariera militară este o adevărată tradiţie, P.T. Deutermann a absolvit Naval Academy şi a intrat în rândurile ofiţerilor din marina americană. După 29 de ani de impresionantă activitate în armată, încununată de 19 decoraţii şi medalii, trece în rezervă şi îşi începe cariera literară, administrată cu toată rigoarea şi determinarea unui adevărat strateg. Succesul a venit încă de la volumul de debut, The Edge of Honor (1992), devenit bestseller imediat după publicare.

Bibliografie generala:

Până în prezent, P.T. Deutermann a publicat 11 romane - Scorpion in the Sea (1994), Official Privilege (1995), Sweepers (1997), Zero Option (1998), Train Man (1999), Hunting Season (2001), Darkside (2002), The Firfly (2003 ), The Cat Dancers (Hătaşii, 2005), Spider Mountain (2006) - şi un manual pentru uzul ofiţerilor, The Ops Officer´s Manual (1980).1

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.