Harrison. Medicina Cardiovasculara

Harrison. Medicina Cardiovasculara
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Cardiologie
Preț: 149,25 lei
199,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Harrison - Medicina Cardiovasculara a fost creata avand in vedere importanta medicinei cardiovasculare in cadrul medicinei interne, dar si rapiditatea cu care avanseaza bazele stiintifice ale acesteia. Scopul principal este oferirea unei priviri succinte asupra domeniului medicinei cardiovasculare.

Cuprinde:

- 44 de capitole in care sunt descrise bolile cardiace congenitale, valvulopatiile, bolile coronariene, tulburarile de ritm cardiac, transplantul de cord, endocarditele, pericarditele, socul cardiogenic, boala vasculara hipertensiva, bolile aortei, hipertensiunea pulmonara etc., la care au contribuit experti de renume mondial in domeniu;
- 5 capitole complete din renumitul DVD Harrison;
- 4 atlase care cuprind electrocardiografia, imagistica non-invaziva cardiaca, revascularizarea percutanata si aritmiile cardiace;
- o anexa utila cu valori de laborator de importanta clinica;
- 112 intrebari si raspunsuri pentru autoevaluare.


Lucrarea este conceputa nu numai pentru medicii in curs de formare, ci si pentru clinicieni, alti profesionisti in ingrijirea medicala si pentru studentii in medicina care cauta sa-si imbogateasca si sa-si actualizeze cunostintele in acest domeniu ce se schimba rapid.


Medicina cardiovasculara este o specialitate vasta si intr-o continua dezvoltare, care cuprinde un numar de domenii specifice precum bolile coronariene, bolile congenitale ale inimii, bolile aparatului valvular al inimii, imagistica segmentelor cardiovasculare, electrofiziologia si cardiologia interventionala. Multe dintre aceste domenii necesita o tehnologie noua care faciliteaza diagnosticul si terapia. Natura ultraspecializata a acestor domenii in cadrul cardiologiei si specializarea continua a cardiologilor sunt argumente care sustin importanta unei intelegeri cat mai vaste a medicinei cardiovasculare de catre medicul internist pentru a ajuta pacientul pe parcursul bolii si pentru a putea face fata situatiilor aparute in cursul tratamentului.

Nr. pagini: 640
Anul aparitiei: 2013
Culori interior : 4+4
Format: 215,9x276,225
Grafica coperta: Alexandru Novac
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Harrison Medicina Cardiovasculara

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1764 sec