Helene Grimaud, Lectii aparte (Traducere din limba franceza si note de Madalina Vatcu)

Helene Grimaud, Lectii aparte (Traducere din limba franceza si note de Madalina Vatcu)
-18%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Romane
Preț: 19,70 lei
24,03 lei (-18,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„O poveste adevarata si o carte superba, perlata la rastimpuri de tablouri insorite si de fulguratii de scriitura.”
(Le Point)
 
Melanj de fictiune si confesiune, Lectii aparte respira aceeasi virtuozitate si sensibilitate cu care Helene Grimaud interpreteaza o piesa muzicala, fiind o invitatie sa redescoperi farmecul lumii si bucuria de a trai. Epuizata de turnee, de inregistrari si de munca la adapostul pentru lupi, Helene hotaraste sa se rupa de rutina zilnica si sa porneasca intr-o calatorie, cu speranta ca astfel va izbuti sa-si recapete pofta de viata. Deopotriva initiatic si launtric, acest voiaj ii va purta pasii spre insorita Italie– de la riviera venetiana, impregnata de muzica lui Mahler, la pasnicul Assisi, unde spiritul Sfintului Francisc dainuie peste veacuri, si la ispititorul Como– si-i va prilejui intilniri cu necunoscuti enigmatici care o vor ajuta sa-si raspunda intrebarilor ce o framinta.
 
„Oare invatam sa traim altfel decit prin suferinta experientei? Viata este rodul unei ucenicii indelungate. Pentru mine, ea a fost multa vreme ciocnire de placi tectonice– nici nu va puteti inchipui ce cutremure a stirnit! Astazi, sint impacata cu mine si cu lumea. Am gasit un echilibru intre muzica si celelalte vieti ale mele, consacrate naturii, scrisului, solitudinii.” (Helene Grimaud)
 
„Un portret intim si uimitor, conturat cu blindetea privirii sale patrunzatoare si rafinamentul viziunii asupra lumii.” (L’Express)

Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1194 sec