Hillary Clinton. Secrete de leadership

Hillary Clinton. Secrete de leadership
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 10,71 lei
13,39 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Rebecca Shambaugh, experta in leadership, ne pune la dispozitie in cartea de fata lectiile despre succes oferite de Hillary Clinton, una dintre cele mai importante personalitati ale lumii contemporane. Increzatoare in sine si receptiva la nou, doamna Clinton a depasit mereu crizele personale si profesionale, mergand inainte cu pasi siguri. Tocmai de aceea, detine in prezent o impresionanta lista de recorduri personale:
- Prima dintre Primele Doamne care a candidat si a devenit senator al SUA.
- Prima femeie senator de New York.
- Prima femeie care a avut sanse reale de afi aleasa presedinte al SUA.
- Prima fosta Prima Doamna care lucreaza in cabinetul presedintelui SUA.
Va intrebati care sunt secretele succesului ei? Iata ce ne dezvaluie Hillary Clinton:
- Cum sa-ti pastrezi optimismul si principiile in perioadele dificile.
- Cum sa-ti creezi o imagine personala cu care oamenii sa vrea sa se asocieze.
- Cum sa te adaptezi la schimbare si sa treci peste dezamagiri, fara sa-ti pierzi obiectivul si autenticitatea.
- Cum sa comunici eficient, sa te implici si sa-I inspiri pe altii, mai ales in vremuri grele.
- Cum sa inchei aliante (chiar si cu detractorii!) si cum sa-ti extinzi reteaua de sustinatori.
- Cum sa le insufli celor din jur speranta, devotament si tenacitate.

REBECCA SHAMBAUGH este o renumita experta in domeniul leadershipului, avand peste 20 de ani de experienta in solutionare problemelor aferente functiilor de conducere in raport cu evolutia economica. Ea este presedinte al consiliului de administratie, presedinte si CEO al SHAMBAUGH Leadership.
Rebecca Shambaugh este autoarea cunoscutei carti, It’s Not a Glass Ceiling, It’s a Sticky Floor, ce ilustreaza abordarea ei neconventionala in privinta femeilor aflate in postura de lideri, prezentand tehnici si strategii recunoscute, care invata femeile sa fie detasate, puternice si realizate pe plan profesional.
Shambaugh a colaborat cu organizatii precum IBM, Booz Allen Hamilton, Ernst& Young, Microsoft, Intelsat, Marriott International, Bank of America, Johnson& Johnson si Penn State University. Rebecca este un orator foarte apreciat, sustinand seminarii despre reinnoirea organizationala si administrativa, trecerea cu optimism peste crize si schimbari si despre problemele aparute pentru femeile aflate in functii de conducere. Fiind un expert cunoscut in dezvoltarea leadershipului, a avut aparitii in PBS, USA Today, Washington Business News si NPR, articolele sale fiind publicate in reviste precum Leader to Leader, New York Times, Washington Post, USA Today, Washington Business Journal, Fortune Magazine, U. S. News and World Report, Pink Magazine, Time Magazine, Computer World si Professional Woman’s Magazine. Rebecca Shambaugh este si membra a Clubului National de Presa si a consiliului director al Centrului pentru Femei.
Mai multe detalii atat despre Rebecca Shambaugh si SHAMBAUGH Leadership, cat si despre blogul pe teme de leadership al acesteia, se gasesc pe siteul www. shambaughleadership. com..


Numar pagini: 224
Anul aparitiei: 2011

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Carti diverse - Cele mai comentate cărți

Created in 0.1651 sec