Homeopatia pentru copii. Patologie, simptome, posologie, tratament de Jacques Boulet

Homeopatia pentru copii. Patologie, simptome, posologie, tratament de Jacques Boulet
-20%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Homeopatia, ca si medicina alopata, are la baza studiul minutios si obiectiv al simptomelor si tratarea eficienta a cauzelor acestora. Ambitia ei este insa mai mare: aceea de a asigura un tratament lipsit de efecte secundare, de toxicitate chimica, de contraindicatii.

Dr. Jacques Boulet ia in serios atat marile probleme, cat si micile dezechilibre ale sanatatii copiilor, oferind metodele optime necesare tratarii fiecarei patologii.

Afectiunile curente ale copiilor pot fi vindecate astfel printr-o terapeutica speciala, care pune accentul nu doar pe sanatatea acestora, pe care o ingrijeste cu ajutorul medicamentelor homeopatice, ci si pe descoperirea unui tratament individualizat, adaptat sensibilitatii micilor pacienti.

„Dr. Jacques Boulet ne ofera metode eficiente de tratament si ne recomanda medicamente pentru patologiile cele mai frecvente.“

„Homeopatia este o terapeutica eficace, netoxica, economica, bazata pe o analiza completa a bolilor si pe descoperirea unor posibilitati naturale de vindecare a acestora.“


Homeopatia pentru copii este ghidul perfect pentru parintii interesati de imbunatatirea starii de sanatate a copiilor lor si pentru medicii si farmacistii care vor sa inteleaga universul medicinei homeopatice.
Dr. Jacques Boulet ofera sfaturi simple pentru intelegerea maladiilor si a simptomelor acestora, indrumari privind terapiile, precum si o descriere a medicamentelor homeopatice folosite in tratamentul copiilor si a indicatiilor clinice ale acestora.

Dr. Jacques Boulet a fost directorul Centrului de Invatamant si Dezvoltare a Homeopatiei (CEDH) din Paris, institutie care formeaza in fiecare an, in colaborare cu diferite universitati, 5 000 de medici si farmacisti in mai mult de 20 de tari.

Dr. Boulet lucreaza ca homeopat si ca medic generalist de peste 30 de ani, fiind autorul mai multor carti despre homeopatie.

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.2725 sec